General

Creditcards voor studenten

Creditcard info

Op Barbados is onlangs weer een digitaal, contantloos online betalingssysteem gelanceerd, terwijl de jurisdictie haar reis naar de wereld van digitalisering en e-commerce voortzet.

WiPay is het Caribische platform dat het voor individuen en bedrijven gemakkelijker maakt om betalingen te doen en te ontvangen zonder contant geld of de traditionele creditcard. Het platform faciliteert en creëert een betalingsweg voor zowel de bankiers als de bankiers, aangezien betalingen van iedereen, overal en op elk moment kunnen worden geaccepteerd. handige studenten credit card voor een makkelijke dienst.

Volgens Chief Executive Officer (CEO) Aldwyn Wayne, “WiPay is een oplossing waarmee iedereen betalingen kan gaan ontvangen.” Hij merkte op dat de nieuwe online betalingsgateway van Barbados oplossingen biedt voor bedrijven die hun producten en diensten online willen verkopen. “Het proces starten om ondernemers in staat te stellen zowel creditcards als contant geld online te accepteren, is gratis.”

Aanvragen American Express creditcard

WiPay had niet op een meer geschikt moment kunnen worden gelanceerd, aangezien de huidige pandemie van Covid-19 de behoefte aan online betalingen heeft doen toenemen. “Bedrijven die kunnen manoeuvreren en gebruik kunnen maken van technologische middelen en investeringen in digitale platforms, zullen de impact van de pandemie verminderen en hun bedrijven in staat stellen om nu en op lange termijn soepel te draaien”, aldus de CEO. american express creditcard aanvragen op een simpele manier.

Betalingen kunnen via verschillende modi worden geaccepteerd, waaronder via sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, WhatsApp of Twitter. Ze kunnen ook worden gemaakt via e-mail, website, contantvouchers en WiPay-verkooppunten. WiPay-betaalterminals zullen naar verwachting eind 2020 beschikbaar zijn voor klanten in Barbados. Sommige lokale bedrijven maken al gebruik van het digitale platform en vinden de betalingsoplossingen binnen hun bedrijfsvoering eenvoudig en efficiënt.

De besprekingen tussen WiPay en de Centrale Bank van Barbados worden voortgezet over de activiteiten van het bedrijf.

Naast Barbados is WiPay ook gelanceerd in Trinidad, Jamaica, Guyana en St. Lucia.