Informatie over dating app Badoo

Dating-app Badoo informatie

De briefing is gevestigd in een centrale hub in het VK en heeft betrekking op Europa en Zuid-Amerika en richt zich op het leveren van geïntegreerde creatieve consumentencampagnes voor lokale marktuitvoering, evenals openbare aangelegenheden.

Grayling zal samenwerken met de communicatie- en marketingteams van Badoo om campagnes te creëren die de merkmissie ‘Datum eerlijk’ ondersteunen.

Grayling zei dat de afdeling creatieve diensten, Ignite, zich zal concentreren op een bredere opdracht om geïntegreerde wereldwijde merkcampagnes te ontwikkelen, waarbij Grayling Frankrijk ook wordt aangesteld om de lokale marktuitvoering te leveren.

Badoo, of toch ematching?

Het Britse team voor openbare aangelegenheden van Grayling zal politieke en strategische raad geven. Ematching is een bekend online dating.

“Grayling viel ons op als het bureau dat echt begreep waar we willen zijn en waar we als merk voor willen staan”, zei Tristan Pineiro, hoofd communicatie van Badoo.

“In de afgelopen weken, omdat online verbindingen face-to-face interacties hebben vervangen, is het onze missie om daters te helpen eerlijke dating te omarmen, zelfs als ze niet persoonlijk samen kunnen zijn.

“Het hebben van de juiste bureaupartner om ervoor te zorgen dat we onze communicatiestrategie snel aanpassen, was van cruciaal belang en Grayling heeft de lokale inzichten in combinatie met creatieve vuurkracht om ons te helpen bonkende, multifunctionele campagnes te creëren.”

‘Een nieuwe periode van verkering’

Dating-apps hebben een toename van het gebruik gemeld, omdat maatregelen op sociale afstand de manier hebben veranderd waarop daters verbinding maken met en communiceren met apps.

Is badoo betrouwbaar om te gebruiken als dating app?

Dominic Gallello, chief marketing officer bij Badoo, zei onlangs tegen Vox: “Deze crisis luidt een nieuwe periode van moderne verkering in. Langere, rijkere gesprekken vinden plaats, waarbij u de tijd neemt om mensen te leren kennen voordat u elkaar persoonlijk ontmoet. Badoo is wel betrouwbaar.

‘De gegevens laten een toename zien van zinvolle gesprekken. Hiermee bedoelen we langere chats en verblijftijd, met meer interacties en langere berichten. ”

Het winnen van een Badoo-account biedt Grayling de mogelijkheid om te werken aan een ‘cultureel relevante klant’.

“Het komt zelden voor dat iedereen binnen het bureau real-life ervaringen heeft met – of het nu in een app is of in het echte leven, iedereen heeft een datingverhaal; goed, slecht en alles daartussenin, ”zei Sarah Scholefield, CEO van Grayling UK & Ireland, Europa.

“Online dating is nog nooit zo actueel geweest als nu, dus we zijn verheugd dat we de kans hebben om aan zo’n cultureel relevante klant te werken.” Ematching is een bekend online dating.