General

Klein zakelijke telefoonsystemen worden steeds populairder naarmate organisaties zich bewust worden van de vele voordelen die deze geïntegreerde communicatieoplossingen met zich meebrengen.

In tegenstelling tot het hebben van een normaal telefoonsysteem, bieden zakelijke telefoonsystemen u veel verschillende mogelijkheden en functies, plus meer controle en gebruiksgemak dan ooit tevoren. Als u denkt dat uw organisatie klaar is om haar efficiëntie en kracht naar een hoger niveau te tillen, dan zijn er verschillende elementen waar u naar moet zoeken. Meer weten? Lees dan hier!

Het eerste stukje van de puzzel voor kleine zakelijke telefoonsystemen is het geïntegreerde product om mee te beginnen.

Er zijn veel verschillende zakelijke telefoonsystemen die u misschien wilt overwegen, waaronder leiders in de industrie zoals Avaya en Nortel. Deze kunnen worden geschaald tot bijna elke grootte en kunnen op maat worden gemaakt voor in principe elk beoogd gebruik of elke behoefte.

  • Wat uw bedrijf ook doet of nodig heeft om van u gebruik te maken, u kunt hoogwaardige zakelijke telefoonsystemen vinden die aan uw behoeften voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld zeer capabele call center management vinden of u kunt mobiele en draadloze telefoonsystemen vinden. U kunt gebruik maken van uniforme communicatiesystemen om uw oproepen en e-mails op dezelfde plaats af te handelen en u kunt tientallen telefoonlijnen en extensies eenvoudig afhandelen.

Uw investering in kleinschalige telefoonsystemen houdt echter niet op bij de producten zelf.

U zult ook gebruik moeten maken van de diensten waarmee een partner u kan helpen. Dit omvat installatie, implementatie en integratie om aan de slag te gaan. U wilt dit alles niet zelf proberen omdat het een complex en potentieel tijdrovend proces is. Er zijn echter professionals die het proces gemakkelijk en pijnloos kunnen maken, zodat u zich zorgen kunt maken over de andere gebieden van uw bedrijf die u echt kunt beheersen.

Naast deze diensten zult u ook gebruik willen maken van ondersteuning en onderhoud voor uw kleine zakelijke telefoonsystemen. Zakelijke telefoonsystemen kunnen niet worden geïnstalleerd en vervolgens worden genegeerd. De technologie wordt altijd bijgewerkt en vervangen, en uw bedrijf moet de bocht voor blijven zodat u niet achterop raakt en uw concurrentievoordeel verliest.